torstai 11. huhtikuuta 2013

Destination Thailand..

Vihdoin saatu jotain järkevää aikaan. Tää blogi kertoo siis meiän matkasta Thaimaahan kesäkuussa. Jäätävä otsikko ei siis kerro totuutta mutta vaikee oli keksii nii se kelpaa hyvin. Meillä on hyvä neljän hengen porukka kasassa. Eli minä (Kim), Eemeli, Atte ja Anton. Ollaan tunnettu ala-asteesta asti ja tää matka on ollu melkee vuoden suunnitelmissa. Alunperin meiän piti lähtee reilaamaan Eurooppaan. Mutta päädyttiin loppujen lopuks tähän Thaimaan reissuun.

Me lähetään siis 13.6 matkaan ja kaikilla taitaa olla kova kiire saada rahaa kasaan. Niin Eemelin vanhemmilla on kämppä Pattayalla, joten sinne meiän reissu pääasiassa suuntautuu. Tästä blogista ei tuu missään nimessä mitään perinteistä matkailublogia, vaan aivan varmasti retken päätarkoitus on juhliminen ja aika viinanhuuruista tekstiä on siis tiedossa. Ollaan vähän suunniteltu matkaa jo, ja kaikennäköstä ideaa on ollu mitä tehään ja minne mennään jne.

Bangok-Pattaya-PhiPhi-Pattaya-Bangok. Bangok-PhiPhi-Pattaya-Bangok. Kaikennäköstä ollaan mietitty. Tällä hetkellä ollaan menossa tälläsellä suunnitelmalla, Bangok-Pattaya-Koh Phangan-Pattaya-Bangok. Koh phangan tuli siks ohjelmaan, koska huomattiin, että siellä on just hyvään aikaan legendaariset Full Moon Partyt!! Sehän on toki pakollinen tapahtuma ja varmaan matkan ainoo paikka mistä varataan valmiiks hotelli.

Eipä tähän nyt muuta keksi niin kirjotellaan tänne varmaan kaikki ja enemmän sitten ku matka lähestyy ja ollaan kohteessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti