torstai 29. tammikuuta 2015

Svensk Pojke

Taas on ehtinyt kuukausi vierähtää viime kirjoituksesta. Syynä on tietenkin se, että ei ole ollut paljoakaan kirjoittamisen aihetta. Nyt on vihdoin kuitenkin selvinnyt kuviot loppukauden ja kesän osalta.

Tein viime viikon lopulla sopimuksen loppukaudeksi Ruotsiin. Kirjoitan tätä tekstiä juuri lentokoneesta matkalla Osloon. Sieltä joku tulee minut hakemaan ja matka jatkuu Åmålin kuntaan Ruotsiin. Asiat etenivät suht nopeasti, kun viimeviikolla tuttu valmentaja tuli kysymään jos löytyy haluja lähteä Ruotsiin loppukaudeksi. Siinä muutama päivä juteltiin joukkueen managerin kanssa ja kirjoitin nimen sopimukseen. Täällä siis menee nyt ainakin kuukausi riippuen miten pitkälle kausi jatkuu. 
Tammikuussa ei ole oikein tapahtunut mitään normaalista poikkeavaa. Olen nähnyt paljon kavereita ja käynyt viisi kertaa viikossa jäällä. Muutaman elokuvankin olen käynyt katsomassa. Kaksi viikkoa sitten ostettiin Mikun kanssa lentoliput Bangkokkiin. Me ollaan jo pari vuotta suunniteltu reissua Kaakkois-Aasiaan. Ja se on oikeastaan ollut aina tämä tuleva kesä millon ollaan suunniteltu menevämme. Miku jatkaa siitä kesän jälkeen omalle maailman ympärys matkalle. Ja minun pitää palata pelaamaan jääkiekkoa johonkin päin maailmaa. 

Meillä on siis suunnitelmana lentää Bangkokkiin, josta piipahdamme Pattayalla (maailmanperintökohde) muutaman päivän ja palaamme takaisin Bangkokkiin. Siellä Antonin pitäisi liittyä seuraamme, ja jatkaa meidän kanssa lentäen Phonm Penhiin. Ajan rajallisuuden takia (3kk) pyrimme lentämään aika paljon noita maiden välisiä siirtymiä. Aasiassa on niin halpoja lentoja, ettei se edes ota kauheasti matkabudjetista pois. Tarkoituksena on viettää ensin kaksi viikkoa Kambdzhassa, sitten kaksi viikkoa Laosissa, jonka jälkeen matka jatkuu Vietnamiin muutamaksi viikoksi. Vietnamista lennämme takaisin Bangkokkiin ja suuntaamme etelän saarille kuukaudeksi. Jos minulla aika riittää, jatkan Mikun mukana vielä pariksi viikoksi Filippiineille ja lennän sen jälkeen Suomeen.

Eli ihan huikea kesä tiedossa! Toki odotan innolla myös kokemuksia Ruotsalaisesta kiekkoilusta. Parastahan ennen pidempää reissua on se suunnitteluvaihe, ja Tammikuu onkin mennyt tosi paljon matkaa miettiessä ja reittejä käännellessä. Onneksi kuitenkin saatiin kaikki selkeäksi ennen kuin tuli tämä Ruotsiin lähtö. Nyt vaan matkan odottelua ja jääkiekon pelailua!

-Kim Miettinen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti