sunnuntai 28. joulukuuta 2014

2014!

2014 oli äärimmäisen tapahtumarikas vuosi. Suuremman osan ajasta asuin ulkomailla, ainoastaan kesän Suomessa. Tapasin paljon uusia tuttavuuksia ulkomailta, ja pikkuhiljaa alkaa tilanne olemaan se, että mihin tahansa päin maailmaa menen, niin sieltä löytyy tuttuja ja majoituspaikkoja. En olisi ikinä uskonut, että tulen hengailemaan Nykissä Malesialaisen arkkitehdin kanssa, tai saunomaan Prahassa neljän Walesilaisen hipin kanssa. Kun matkustaa paljon ja juttelee kaikille niin näin voi tapahtua! Toivottavasti 2015 tulee olemaan samanlainen kun edeltäjänsäkkin!


Yhdysvallat

Vuosi 2014 alkoi New Hampsiren osavaltiossa Yhdysvalloissa. Siellä vietin aikaa huhtikuun loppuun asti. Tuona aikana pelasin kauden loppuun, matkustin New Yorkiin ja Manhattanille sohvasurffaamaan. Siitä voit lukea lisää täältä! Sieltä matka jatkui takaisin Manchesteriin, jossa vietin aikaa viikon verran. Jatkoin sieltä Las Vegasiin ja All-Star joukkueen matkaan. Las Vegasissa vietimme uskomattoman viikon! Taas yksi kaupunki lisää missä on käytävä uudelleen kunnon ajan (ja rahan) kanssa. Las Vegasin jälkeen tulin kipeäksi ja kärsin muutaman päivän Bostonissa, josta lensin takaisin Suomeen.

 TD Garden Bostonissa

Manhattan

Las Vegas

Eurooppa

Olin Suomessa kolme ja puoli kuukautta, kunnes tuli aika lähteä roadtripille Amsterdamiin. Reissu kesti viisi päivää, jonka jälkeen olin Suomessa viikon, josta jatkoin matkaa Slovakiaan. Siellä kuukausi jääkiekkoa. Ja joukkue konkurssiin. Muutama viikko hengailua Slovakiassa ja Tsekeissä, kunnes siirryin Liettuan kautta Moldovaan

 Amsterdam

 Hampuri

Slovakian treenihalli Trebisovissa

Venäjä

Joukkueeksi siis valikoitui Platina Chisinau Moldovasta. Sarja missää pelasimme on Venäjällä. Jääkiekko jatkui matkustelun merkeissä Venäjälle ja takaisin. Tällä kertaa ehdin pelata täällä kaksi kuukautta. Ja joukkue konkurssiin. Siitä takaisin Suomeen ja vuosi onkin paketissa!Chisinau

2014

Maat joissa kävin: Yhdysvallat, Suomi, Viro, Ruotsi, Tanska, Saksa, Hollanti, Unkari, Slovakia,         Tsekki, Puola, Liettua, Moldova, Transnistria, Ukraina, Venäjä.
Lennoilla: Päiviä
Bussissa: Viikkoja
Matkassa: Yhdeksän kuukautta!
Hauskaa? Joka päivä!

2015

2015 tulee olemaan mielenkiintoinen vuosi! Muutamat reissut on jo valmiiksi suunniteltu, Saa nähdä miten käy jääkiekon suhteen alkuvuodesta. Jos ei löydy joukkuetta, niin pelaaminen jatkuu ensi syksynä. Joukkueen löytymisestä riippuu oikeastaan matkustelukin. Kaikki selviää toivottavasti nopealla aikataululla.

Miten sinun vuosi 2014 sujui? 

-Kim Miettinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti