perjantai 8. tammikuuta 2016

2015!

Nyt on taas saatu yksi vuosi päätökseen, ja ei voi kyllä valittaa! 2015 oli uskomaton vuosi kaiken kaikkiaan. Pelasin jääkiekkoa ja reissasin lähes koko vuoden. Uudet tuttavuudet olivat tervetulleita ja taas sai ruksata muutaman maan ja kohteen listalta pois. Ehdin myöskin pitkästä aikaa viettää joulua perheeni kanssa!

Ruotsi

Vietin siis Tammikuun Suomessa ja siirryin Helmikuun alussa Ruotsiin pelaamaan loppukaudeksi. Käytännössä pelasin siellä kuukauden verran, kunnes kausi olikin jo ohi. Siellä ei oikein mitään ihmeellistä tapahtunut ja palasin sen kuukauden jälkeen Suomeen.


Thaimaa

Maaliskuun alussa hengailimme Mikun kanssa Suomessa ja kelit olivat niin surkeat, joten ostimme lentoliput Thaimaahan kuukaudeksi. Saimme Jessen mukaan suunnitelmiin ja siellä vierähti reilut kolme viikkoa. Harrastimmekin siellä saarihyppelyä ja hauskaa riitti! Se olikin erittäin virkistävä kuukausi pois Suomesta. Kelit olivat loistavat ja kun koko sen ajan kun nautimme auringosta niin Suomessa satoi vettä, oli ratkaisu aivan oikea!

Koh Taon bungalowista!

Kaakkois-Aasia

Thaimaan reissun jälkeen vietin Suomessa kaksi kuukautta, jonka jälkeen oli tarkoitus Toukokuun viimeisenä päivänä lentää Bangkokin kautta Kambodzhaan, mutta ikävien tapahtumien vuoksi lykkäsin lähtöäni kahdella viikolla, joten en oikein ehtinyt olemaan Kambodzhassa kuin muutaman päivän, jonka aikana ehdin kuitenkin tutustua Angkor Watin muinaisiin temppeleihin! Sieltä jatkoimme matkaa Vietnamiin. Vietnamissa vierähti 15 päivää ja ylitimme rajan Laosiin kesä-heinäkuun vaihteessa. Laos oli näistä kolmesta maasta minun ehdoton suosikki!  Ihmiset olivat rennompia ja siellä oli kokoajan hyvä fiilis hengailla. Tässä hieman juttua Laosista. Laosin jälkeen palasimme taas kerran Thaimaaseen ja sinne etelän saarille. Koh Taolla aloitin sukeltamisen ja olihan se aivan uskomatonta puuhaa! Koh Taon jälkeen vietimme Phanganilla legendaariset Full Moon Partyt! Hauskaa oli ja juhlien jälkeen siirryimme lautta-bussi yhdistelmällä Bangkokiin. Bangkokissa kiipesimme vihdoin kuuluisan Ghost Towerin huipulle! Hyvä, että menimme, koska viimeisten huhujen mukaan huipulle ei enää pääse kiipeämään. Näkymät olivat aivan uskomattomat. Sieltä lensinkin jo Rooman kautta Suomeen ja jatkoin matkaa samantien Englantiin.

Angkor Wat

Laos, Luang Prabang ja Kuang Si vesiputoukset


Koh Taon bungalowin edustalta

Yksi koko reissun ehdottomista kohokohdista!

Englanti

Siirryin siis Englantiin ja Blackburniin pelaamaan Elokuun alussa ja täällä ollessani olen ehtinyt tekemään kaikenlaista jääkiekon ohella. Kausi on mennyt hyvin ja ollaan hävitty vain yksi ottelu tähän mennessä. Olen katsonut paljon jalkapalloa ja ehtinyt muutamaan otteeseen jopa Lontooseen ja Wembleylle asti. Tässä juttua Englannista. Mielenkiinnolla jään odottamaan mitä kaikkea uusi vuosi tuo tullessaan!2015 

Maat joissa kävin: Suomi, Norja, Ruotsi, Hong Kong, Thaimaa, Saksa, Kambodzha, Vietnam, Laos, Intia, Italia, Englanti, Wales ja Skotlanti.
Lennoilla: Päiviä
Bussia: Viikkoja
Matkassa: Yhdeksän kuukautta!
Ja hauskaa riitti!

2016

2016 tulee olemaan erittäin mielenkiintoinen vuosi! Kesälle on jo suunnitelmia Amerikkaa kohti ja ikinä ei tiedä mitä jääkiekon kanssa tulee tapahtumaan. Varmaa on kuitenkin se, että pelaaminen jatkuu! Tietenkin reissaamisen aikataulut ovat hieman epävarmat vielä, mutta eiköhän kaikki selviä ajan mittaan!

-Kim Miettinen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti