maanantai 24. maaliskuuta 2014

Boston Strong!

Boston Red Sox World Champions 2013!

 Bostonissa on tullut oleskeltua paljon syksyn ja talven aikana. Tykkään kaupungista todella paljon! Se on noin kaksi kertaa Helsingin kokoinen. Ihan ydinkeskusta on aika vakuuttava, ainakin vielä tuntuu siltä. Arvioidaan Manhattanin jälkeen uudestaan. 

Hienoin tapahtuma missä olen ollut, on varmaankin Red Soxin mestaruusparaati. Eli paikallinen Baseball-seura voitti heti syksyllä mestaruuden. Ja kadut olivat niin sanotusti tukossa seuraavana päivänä. Meillä on ollut majapaikkana aina Bostonissa joukkuekaverin yliopisto-asunto. Hän käy siis Northeasternin yliopistoa. Ja heillä on mukavasti asunto kävelymatkan päässä Bostonin keskustasta. Siellä on myöskin tullut jonkin verran juhlittua, ja näin on samalla päässyt vähän yliopistoelämäänkin mukaan.


Muuten on sitten tullut hengattua Bostonissa aina tasaisin väliajoin. Siellä on keskustassa muutama todella hieno pilvenpiirtäjää. Niiden alakerrassa on iso ostoskeskus. Myöskin Harvardin kampuksella ja sielläpäin käytiin katselemassa niiden jääkiekkohalli ja amerikkalaisen jalkapallon stadion. Siitä stadionista tuli etäisesti mieleen Rooman Colosseum, ja se olikin ihan vakuuttava paikka. Harvardin kampus on ihan mielettömän hieno paikka! Siellä olisi oikeasti nautinto opiskella.


 Joukkueiden pukukoppirakennus


Bostonista ei ole oikein mitään pahaa sanottavaa. Olen tykästynyt kyllä ihan täysin Bostoniin, ja kyllä siellä olisi hienoa asua joskus tulevaisuudessa! Menee minun listalla parhaiden kaupunkien, jos ei kärkipäähän, niin ihan siihen lähelle. En osaa oikein antaa minkäänlaisia hintatietoja tai vinkkejä, koska olen ollut vain paikallisten seurassa. Olen mennyt mukavasti muiden vanavedessä, eikä ole itse tullut etsittyä mitään paikkoja. Ainoana vinkkinä varmaankin jos shoppailemaan haluaa. Niin ihan tuossa keskustassa menee Newbury Street, jossa on muutaman mailin verran pelkkiä merkkiliikkeitä peräkanaa molemmin puolin katua. Sieltä bongasin muun muassa Marimekon liikkeen! Eli suomalaista osaamistakin näkee näinkin kaukana maailmalla.

Tässä sitten loppuun kuvia Bostonista.
Bostonin portilla

Boston Bruinsin kotihalli
Keskustassa

-Kim Miettinen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti