maanantai 17. maaliskuuta 2014

Project World

Moikka

Thaimaan reissun jälkeen jäi kirjottelu kesken lopun osalta. Siinä ei mitään erikoista tapahtunut oltiin Phuketissa pari päivää ja lennettiin Suomeen masennuksen keskellä. 

Kesällä ajattelin, että en jatkaisi blogin kirjoittamista ollenkaan. Mutta nyt sitten päädyin sellaiseen ratkaisuun, että kirjottelen tänne aina kun reissaan jossain päin maailmaa. 

Tällä kertaa tulee varmastikkin vähän järkevämpää blogitekstiä kun Thaimaan reissulta. Nyt keskitytään reissaamiseen ja uusien paikkojen kokemiseen Juhlintaa on tarkoitus jättää taka-alalle. 

Olen siis asunut tämän jääkiekkokauden ajan Yhdysvalloissa, Bostonin lähellä New Hampsiren osavaltiossa. Ihan nättiä on ollut, ja kaikennäköstä on tapahtunu kauden aikana. Kausi meni muuten hyvin, mutta pelasimme playoffseissa vähän alakanttiin ja tipuimme ensimmäisellä kierroksella. 

Tämä blogi kuitenkin keskittyy matkailuun. Ja ajattelinkin kirjoittaa seuraavan blogitekstin Bostonista. Siellä on tullut vietettyä paljon aikaa. Suunnitelmissa on myös reissaamista ympäri mannerta, mutta katsotaan nyt mitä tässä saa aikaan. Ainoastaan Las Vegasin reissu kuukauden päästä on lyöty lukkoon.

Ja blogin nimeksi tulee Aasian projektin sijaan Maailman projekti. Matkailu siis keskittyy muuallekkin kun Aasiaan. Internet-osoitekkin muuttuu samalla.

-Kim Miettinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti