lauantai 29. maaliskuuta 2014

New Yorkia odotellessa..

Viikko aikaa Nykin reissuun! Alkaa taas pyöriä vähän turhankin paljon mielessä. Illat tuleekin luettua kaikenlaisia juttuja Nykistä ja paikoista mihin voisin mennä käymään. Suunnitelmaani kuuluu siis bussimatka sunnuntaina 6.4 Bostonista Nykin chinatowniin. Hintaa tuli menomatkalle 20 dollaria. Majotuksen järjestin itselleni sohvasurffauksen avulla. Eli menen asumaan reissun ajaksi Robertille, joka asuu Manhattanilla Central Parkin ja Columbia Universityn vieressä. Sohvasurffaushan on erinomainen internet-yhteisö, jossa voit hakea majoituspaikkaa mistä tahansa kaupungista maailmalla. Manhattanilla hotellit alkaa siitä 200 dollarista ylöspäin, niin sohvasurffaaminen karsii kuluja isolla kädellä. Samalla tapaa paikallisia, jotka osaavat neuvoa ja voivat ehkä jopa näyttää paikkoja kaupungista. Robert lupasi tulla vastaan Chinatowniin, nii ei tarvitse alkaa suunnistamaan hänen asunnolleen itsekseen.

Muihin suunnitelmiin kuuluu ainakin New York Islanders-Ottawa Senators NHL ottelu. Löysin liput Nassau Colisseumille järisyttävään yhdeksän dollarin hintaan. NHL:ää siis pääsee katselemaan halvemmalla kuin Liigan otteluita, jos tietää mistä etsiä lippuja. Nykissä monet museot on joko tiistaina tai keskiviikkona ilmaisia. Joten yritän suunnistaa niihin parhaani mukaan. Keskiviikkona minulla on suunnitelmissa mennä Bronxin eläiintarhaan, jossa on maksa mitä haluat päivä. Broxin eläintarha on Yhdysvaltojen suurin metropolieläintarha. Sitten on tietenkin perinteiset Wall Streetit, Times Squaret, sun muut käytävä läpi kun Nykiin nyt ollaan kuitenkin menossa.

Rahaa en ole suunnitellut tuhlaavani paljoa. Ja aika halvaksi toi Nykin reissu näyttää tulevan. Kaikkineen matkat sun muut mukaan lukien laskin hinnaksi tulevan alle 150 dollaria neljältä päivältä. Sisältäen siis kaiken mahdollisen. Nykissäkin voi aika halvalla pärjätä jos on vaan valmis menemään sohvasurffauksen avulla. Takastuloni Bostoniin on siis 9.4 keskiviikkona. Takastulo bussilla maksaa 15 dollaria.

Ei tässä muuta kun seuraavan kerran Nykin jälkeen sieltä kokemuksia kirjoittelen tänne. Siitä viikko ja ollaankin jo Las Vegasissa. Elämä maistuu!-Kim Miettinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti