tiistai 16. joulukuuta 2014

Back to home..

Juuri kun pääsin sanomaan, että ei ole paljon kirjoitettavaa. Niin alkoi tapahtua. Tällä kertaa hieman negatiivisessa mielessä. Viikko sitten maanantaina joukkueen presidentti kutsui pelaajat palaveriin. Sisältö oli, että joukkue on konkurssissa, joten joukkueen toiminta loppuu siihen paikkaan. Noh.. Eihän se ole kun toinen joukkue joka menee konkurssiin tänä vuonna missä pelaan. Ei voi kyllä huonompaa tuuria sattua. Noh, viimenen viikko on odoteltu palkkoja. Ja vihdoin istun Chisinaun lentokentällä odottamassa lentoa.

Taas on aika pakata kamat ja mennä eteenpäin!

Matka jatkuu siis takaisin Suomeen. Uuden joukkueen löytäminen on aika haastavaa tähän vuodenaikaan, jolloin kaikki joukkueet ovat jo täynnä. Katsotaan mitä tapahtuu tulevaisuudessa.

Moldovasta jäi käteen 21 ottelua ja 8 pistettä. Muuten ei ole oikeen mitään sanottavaa Moldovasta. Aika mitään sanomaton maa. Kaikki on halpaa verrattuna Suomeen. Chisinaun keskusta on ihan positiivinen paikka. Muut alueet Moldovasta ovat aika karuja tapauksia.

Chisinaun keskustassa on meidän joukkueen omistama luisteluareena

Tästä tuli nyt tälläinen lyhyt tsekkaus mitä on tapahtunut. Tulevaisuus on vielä pimennossa, joten jäädään odottelemaan mitä tapahtuu.

-Kim Miettinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti