torstai 4. joulukuuta 2014

Dobroye utro Rossiya

Viimeisimmästä postauksesta on ehtiny kulua jo kuukauden verran.. Tässä on ollu kaikennäköistä toimintaa lähinnä jääkiekon muodossa. Yksi syy on myös, että elämä täällä on aikalailla samaa rutiinia päivästä toiseen, joten kirjoittamisen arvoisia asioita harvoin tulee eteen Oltiin Venäjällä, mentiin takaisin Moldovaan ja tultiin takaisin Venäjälle. Joukkue on klassisessa tappioputkessa tällä hetkellä. Valmentaja sai potkut viikko sitten. Uusi valmentaja ei puhu lainkaan englantia, joten täällä mennään enemmän tai vähemmän uutispimennossa jääkiekkoasioita koskien. Muutettiin myös uuteen hotelliin, muutto oli mielestäni downgrade vanhaan verrattuna. Internetti toimii vain aulassa, ilman sitähän ei tämän sukupolven nuorena selviä millään tavalla. Ja aika paljon vietetään aikaa biljardia pelaillen ja nettiä selaillen.

Tällä hetkellä ollaan Dmitrovin kaupungissa Moskovan vieressä. Tänään oli peli, joka hävittiin jatkoajalla. Huomenna uusi yritys. Ja sen jälkeen Jaroslaviin, jossa kaksi peliä, jonka jälkeen takaisin Moldovaan. Siellä neljä peliä ja joulun vietämmekin Valko-Venäjällä. Itse asiassa jouluaattona on meillä peli tiedossa. Sen jälkeen vielä pari peliä Liettuassa ja sitten kauan kaivatulle lomalle Suomeen viikon ajaksi! Olen siis Suomessa 28.12-4.1.


Viime viikonloppuna, ennen kun lähdettiin Venäjälle, mentiin joukkueen kanssa vähän juhlimaan. Yllätys oli suuri, kun tutustuin Moldovalaisiin nuoriin , jotka puhuivat englantia. Ja vielä aika hyvää englantia! Ensimmäiset ihmiset kenen kanssa olen puhunut englantia, jotka eivät pelaa joukkueessa. He näyttivät meille hyvät bilepaikat ja päästiin vähän Chisinaun piireihin sekaan.

City Club Chisinau

Kesän suunnitelmatkin alkaa piikkuhiljaa hahmottumaan. Niistää myöhemmin lisää, mutta reissailua on tottakai tiedossa.

Tämä teksti nyt jäi hieman tyngäksi. Ei vaan löydy mitään asioita mistä kirjottaa. En halua myöskään toistaa vaan samaa, joten näillä mennään!

-Kim Miettinen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti