maanantai 7. huhtikuuta 2014

New York City


New Yorkissa on niin paljon nähtävää, että tapahtumista on pakko kertoa useamman tekstin avulla. Kirjotankin nyt sitten muutamassa osassa isosta omenasta.

Saavuin siis eilen kello 12 New Yorkin Chinatowniin bussilla, ja Robert, kuka majoittaa minut, oli vastassa bussipysäkillä. Menimme lounaalle Robertin kantapaikkaan ja hän halusi maksaa molempien ruuat (50$). Väänsin hetken vastaan ja tarjouduin toki maksamaan oman osuuteni. Mutta se ei kelvannut, joten suosiolla annoin Robertin sitten maksaa omasta pussistaan, joten säästin siinä hyvät rahat muita menoja varten.  

Ruokablogi! Meidän ruuat kantapaikassa. (ei toki kaikki ruuat)

Lounaan jälkeen lähdimme Robertin asunnolle, ostin metrokortin 30$ seitsemän päivän rajattomalla matkustuksella. Se tulee halvimmaksi, koska metrolla tulee mentyä edestakaisin kokoajan. Robertin asunto on erinomaisella paikalla Central Parkin vieressä. Metroon kävelen muutamassa minuutissa, ja metrolla Times Squarelle menee 15 minuttia. Ihan hyvä ilmaiseksi!

Kävimme pikasesti asunnolla, ja lähdimme Brooklyn Bridgelle. Joen toiselta puolelta on kyllä mahtavat maisemat Manhattanille päin! 

Manhattan!

Brooklyn Bridge

Illalla suuntasin tutkimaan Times Squarea ja etsimään NHL kauppaa sieltä lähistöltä. Hetken sekoilun jälkeen löysinkin sen. Vain havaitakseni, että se on mennyt jo kiinni.. Klassikko.


Noh, menin takaisin Times Squarelle ja kävelin Madison Square Gardenille. Siitä en saanut mitään kuvia, koska oli jo pimeää. Siellä hetken pyörittyä lähdinkin jo takaisin asunnolle. 

Tänään olisi tarkotius käydä katsomassa museoita läpi. Ei ehkä ihan minun päälimmäinen kiinnostuksen kohde, mutta käydään nyt kun täällä kerran ollaan. Illalla olisi sitten tarkoitus mennä katsomaan New Jersey Delvilsin peliä Prudential Centerille Newarkiin. Itse olen Rangers-fani, mutta halvat pääsyliput (12$) veivät tällä kertaa voiton ja se tekee ihan hyvää tällaiselle köyhälle reissailijalle.

Huomenna tai ylihuomenna sitten uutta juttua!
-Kim Miettinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti