keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Full moonit lähestyy!

Viime kirjotuksesta onki vierähtäny vähä enemmän aikaa, ku ollaa tehty kaikennäköstä ja tullu juhlittua kans pikkusen.

Lauantaina oli aika löysä päivä. Herättiin joskus kolmelta ja käytii ajelee tunti skobilla vielä. Palautettiin ne neljältä ja mentii makaamaan rannalle pariks tunniks. Illalla ostettiin sellaset pääsyliput jääbaariin. Siel oli -7 astetta, ja joku oli käyny vääntää sinne iha huikeita jääveistoksia. Vois kyl kuvitella et siihen kuluu aika paljon sähköö sen huoneen ylläpitämiseen. Aloteltiin siellä ja mentiin joskus kahentoist maissa vaahtobileisiin Sound Clubille. Ei oltu ees nähty sellast mestaa ennen ja kävi ilmi et se on ylivoimasesti Koh Samuin paras klubi. Siellä sitte reivattiin ja sekoiltiin johonki neljään asti ja alettii ihmettelee et miks tää mesta ei mee kiinni. No ei siin sit muu auttanu ku taistella loppuun asti. Sound Club meni kiinni joskus seiskalta aamulla ja oltiin iha rikki siinä vaiheessa. Siel jatku kuitenki yläkerras reivaaminen ja siin ulkopuolel oli kans sellanen tila mis bileet jatku. Oltiin siin vaihees iha kaikkemme antaneita ja lähettii nukkuu kämpille. 

Lähössä radalle ennen vaahtobileitä!

Herättiin taas aivan käsittämättömän myöhään ja oltiin aivan paskana. Kaikil oli kropat täynnä mustelmia ja ruhjeita ku liuttiin vaahdossa edellisenä iltana. Mietittii et mitä tässä vaiheessa voi ees tehä. Ja saatii idea et mennään kattoo leffa! Mentiin leffateatteriin pyörii ja siel meni Man Of Steel. Ostettiin liput (140baht=3,5€), ja venailtiin hetki leffan alkuu. Leffateatteri oli käytännössä samanlainen ku Suomessaki. Leffan alussa tuli perus trailerit ja vähä mainoksia. Ja yhtäkkii siin alko pyörii joku video ilmeisesti Thaimaan kuninkaasta. Kaikki paikalliset nous seisomaan videon ajaks, joten mekin tehtiin samanlailla parin muun länsimaalaisen kanssa. Siinä kateltiin joku kolmen minuutin mittanen video Thaimaan kuninkaan elämästä kuvina. Aika outo fiilishän siinä tuli. Mieti jos Suomessa tulis aina ennen jokaista leffaa parin minuttin pätkä Sauli Niinistön elämästä. Leffa oli aika hyvä, ei ollu onneks dupattu mitä pelättiin vähän ennen leffaa. Leffan jälkeen tultiin takas kämpille tekemään kuolemaa. 

Hotellilta näkymää Chaveng Beachille!

Maananaina oli iha perus välipäivä maattiin vaa rannalla ja otettiin vähä brunaa. Illalla käytiin ostaa Antsille iPadi. Alkuloman rantarolex-kuume on vaihtunu Atel ja Antsil nytte iPad kuumeeks. Loppulomasta ostetaan varmaan autoja tai jotai vastaavaa. Tiistaina sama homma makoiltiin rannalla oli ihan huikee keli! Mentiin senjälkeen ostamaan Atelle iPadia mut ne oli loppu! Noh, me oltii mietitty et otetaan iha iisisti full moon partyihin asti. Mentii vaa illal pelaa bilistä johonki baariin ja kelattiin joskus puol kahen maissa et käydää ny kattoo Sound Clubilla et millane meno siel on. Siel ei ollu oikeestaa ketää, ja justku oltii lähtemäs himaan nukkuu, nii Atte näki seinäl sellasen kyltil mis luki et puol kahen ja puol kolmen välillä on ilmaset juomat baarissa. Tossavaiheessa ei ollu mitään muuta vaihtoehtoo ku hyödyntää baarin anteliaisuus ja jäätiin ottaa maljaa. Havahduttiin todellisuuteen seittämältä aamulla ku oltii kämpillä. Atte uhos et sitä ei väsytä yhtään ja se lähti ryyppäämään lisää, ku mä ja antsi jäätii nukkumaan. Joskus ysin aikaan Atte palas kämpille, ja alko rähisee et miks nukutte et ei voi nukkuu ja sit se lähti ottamaan aurinkoo rannalle. Atte sammu sitte rannalle pariks tunniks ja voitte arvata lopputuloksen. Kaveri palas joskus kahelttoist huoneesee nukkumaan ihan punasena, naama, kaula ja jalat ihan palaneina. Tänää on sitte kärsitty siitä ja Atte ei voi kunnolla ees kävellä. Käytii vaa pelailee tänää bilistä ja huomenna on lähtö Koh Phanganille klo 12.

Thaimaassa kaikki on ilmasta ja mukaan tarttuu lähes päivittäin jonkunnäköstä krääsää,

Kaiken kaikkiaan siirtyminen Phuketista Samuille oli onnistunut juttu! Täällä on ollu huikeet kelit ja aurinko on paistanu viimeset päivät kirkkaalta taivaalta! Full moon partyt on 23.6! Niitä ollaan venattu aika kauan, ja ilmeisesti Eemeliki on matkalla tällä hetkellä Koh Phanganille! Meille on varattuna bungalov sielt bilerannalta kuudeksi yöksi. Siellä menee sitte seuraava viikko. Sen jälkee ois tarkotus mennä Krabille neljäks päiväks ja siitä sitte loppuajaks Koh Phi Phille ja Suomeen paluu on 4.7. 

Palaillaan seuraavan kerran Koh Phanganilta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti