tiistai 11. kesäkuuta 2013

Sekopäistä toimintaa

Huhhuh, on ollu aika rankka viikonloppu.. Tosiaan oltiin pe ja la aika hämärän rajamailla siel tequila shottibaaris. Kierreltii klubeja ja kaikennäköstä mestaa löyty, ei vaa oo jääny kauheesti muistikuvaa mistään paikasta. Vuokrattii la illalla skobat alle ja käytii Phuket Townis yömarkkinoil siel oli äärimmäisen halpaa ja mukaan tarttu kaikennäköstä ja Atelle pahanlaatuinen ripuli. 

Sunnuntai aamulla sitte Atte jäi makoilee hotellille kun minä ja Antsi otettii skobat ja lähettii ettii rantoja. Seki reissu oli aika sekava ku yhtäkkii oltii jonku just valmistuneen hotellin aulassa ajelemassa ja siivojat vaa räkätti eikä niit pahemmin kiinnostanu. Senjälkee lähettii ettii reittii jollekki vuorelle ja jouduttii pahoihin ongelmiin ku sinne ei oikee kulkenu mitään teitä. Jonkunnäköne 20vuotta sitte viimeks käytössä ollu reitti bongattii ja mentii sinne lopputuloksena se, että meiän piikkiskoba ei vääntäny niit pystysuorii teitä ja jouduttii kääntyy takasin. 


Illalla tuli sitte aika paha myrsky ja oltii vaa sisällä. Meil tuli kans reittisuunnitelmii pieni muutos ku lähetäänki huomenna jo Koh Samuille, jossa ollaan fullmooneihin asti jolloin siirrytään Koh Phanganille ja fullmoonien jälkee Krabin kautta Koh Phi Phille. Patong beach on iha nätti mesta mut täält loppuu tekemine aika äkkii jos ei haluu pelkästää ottaa maljaa. Etitään Samuilta aluks ainaki vähä rauhallisempi ranta jo chillataa siel jonku aikaa.


Atte ja Antsi shoppaili vähä näit aitoi ranta rolexei yömarkkinoil!


Jotai rantoi mis käytii ja myrsky oli vähä nousemassa nii kelattii et noi punaset liput tarkottaa et me voidaa tottakai mennä uimaa. Aallot vei voiton ku taisteltii joku 10min nii oltii nii hapoil et oli pakko lähtee pois.

Seuraaviin kirjotuksiin toivottavasti Samuilta sitte!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti