perjantai 14. kesäkuuta 2013

Koh Samui!

Noniin jatkoo siis edelliseen juttuun.

Koh Samui on aika letkee mesta! Herättiin siel Maenam rannan bungalovis käytiin uimas ja lähettiin Chavengin rannalle mistä etittiin hyvä majotus koko viikoks mikä ollaan tääl Samuilla. Löyty ihan huikee paikka! Joku P&P resort tai jotai. Maksaa 900bathii (22,5€) yö ja sisältää uima-altaan ja kolmenhengen huoneen. Matkaa rannalle on noin 30metrii. Chaveng on vissiin Samuin bileranta ja käytiin tsekkaa ranta joka on aika pitkä ja hieno.

Vuokrattiin päivällä skootterit ja lähettiin ajelemaan ja ettii vesiputouksii, jotka on Samuilla nähtävyys. Löydettii pariki putousta ja viidakossa rämpimisen jälkeen käytiin uimassa niiden alapuolella. Ajeltiin takasin hotellille ja käytii kahvilla. Illalla lähettii ulos. Tääl on iha nättei klubei mut yks miinus verrattuna Patong beachiin on et ne on täynnä joko Kiinalaisia nuoria ketkä yleensä ottaa Suomessa linnuista kuvia, tai sitte brittinuoria. Ei ollu yhtää fiilistä juhlii, joten ei oo mitää ihmeellisempää kerrotavaa. Käytii vaa uimas ja mentii nukkuu.

Herättii joskus kahelttoista käytii aamupalal ja otettii skootterit alle ja lähettii ettii Samuin hienointa rantaa (kuulemma) Chong Mun beach tai vastaava. Se oli sellanen pieni hiljanen ja siisti ranta. Tälkertaa unohdettii ottaa kuvii siitä. Lilluttii siel vedes jonku tunnin verran ja lähettii ajaa takas. Just ennen hotellii toisesta skobasta puhkes rengas ja rullailti loppumatka. Vietii se siihe parkkiin ja hotellin omistaja tuli sanoo et meiän pitää maksaa se ja halutaanko hoitaa ite vai palkkaakse jonku siihen puuhaan. Ei tietenkää jaksettu tehä asialle mitään nii annettii sille avain ja mentii safkaa. Pelättiin et sielt voi tulla ihan minkä vaan kokonen lasku, mut ku tultii syömästä nii se jo toi meille laskua joku oli 200bathii (5€) renkaannvaihdosta. Eli ei käytännössä mitään! Illalla taas lähettiin ulos ja tänää oli vähä parempi meno! Rannal oli huikeet rantabileet ja klubeillaki oli jengii enemmän! Tultii äske kämpille ja kirjotan nyt tätä ku ei väsytä eikä oo parempaakaa tekemistä. Käytii kyl äsken uimas viel.

Joskus ylihuomenna tulee lisää tekstii. Huomenna ois tarkotus lähtee viel skoottereilla liikenteeseen ku on vika päivä jäljellä vuokra-aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti