maanantai 24. kesäkuuta 2013

Koh Phangan ja Full moon partyt!

Torstaina tultiin siis joskus kahelta Koh Phanganin saarelle. Eemeli oli tullu parituntii aikasemmin saarelle ja se venaili meitä satamassa! Meil ei ollu tietoo missä se meiän bungalowi tarkalleen sijaitsee, joten otettiin tuktuk satamasta. Se ajelutti meitä ympäri Haad Rinin rantaa, ja lopulta vei meiät majapaikkaan, hinta oli 50bahtii per henkilö. Vietiin kamat bungalowiin (aika yksinkertainen, ei ilmastointia) ja käveltiin rannalle noin 20 metrii, kunnes kävi ilmi, että satamaan on 50metrin matka.. Reissun eka kusetus? Käytiin rannalla syömässä ja uimassa, ja mentiin valmistautumaan pool partyihin (lue, makaamaan bungalowiin). Aloteltiin vähän ja Eemeli jäi nukkumaan rankan 19 tunnin matkustamisen jälkeen. Ympäri Haad Rinia meni ilmasia tuktukkeja sinne allasbileisiin. Hypättiin kolmisteen yhteen niistä ja vietettiin yks legendaarisimmista illoista koskaan! Allas oli ihan täynnä jengii ja bileet loppu joskus aamukuudelta. 


Riippumatossa on tullut vietettyä runsaasti aikaa!

Perjantaina herättiin suht myöhään ja käytiin syömässä joskus kolmen aikoihin. Minä ja Emppu vuokrattiin skootteri ja lähettiin ajamaan vuoren läpi Ko Phanganin hienoimmalle rannalle. Samaan aikaan Antsi ja Atte tyyty makaamaan rannalla koko päivän. Ajettiin Empun kanssa vuorelle ja eksyttiin aluks jollekki tielle mikä oli sortunut puoliksi jyrkänteeltä alas (ei ollu kauheen turvallinen tunne ajaa siitä). Sen jälkeen selvittiin oikeelle tielle ja lopulta paratiisirannalle! Se ranta oli kyllä sen retken arvonen kokemus. Käytiin vielä syömässä jossain ruokapaikassa ja lähettiin ajamaan takasin. Kymmenessä minuutissa tuli pilkkopimeetä ja jouduttiin ajamaan viidakkotie vuoren yli pilkkopimeessä skootterilla kahdestaan. Vähän kuumotteli välillä ku viidakosta kuulu kaikennäkösiä ääniä. Illalla mentiin johonkin vesiputousjuhliin jossa ei ollut vesiputousta eikä uima-allasta mitä esitteessä luvattiin. Oltiin siellä kymmenen minuuttia ja lähettiin samoihin allasbileisiin missä oltiin torstainakin. 


Allasbileet torstaina, perjantaina ja lauantaina!

Lauantaille oli suunnitelmissa mennä Phangan Wipeouttiin. Jotkut aussit on rakentanut lähes oikeata wipeouttia vastaavan radan Phanganin ainoalle järvelle. Siellä vierähti koko päivä ja hauskaa oli ja illalla oltiin kaikki täysin hapoilla. Mutta ohjelmassa oli Jungle Experience. Nimensä mukaan sekopäiset viidakkoreivit viidakon keskellä! Sinne oli kerääntyny noin 3000 ihmistä keskelle viidakkoa juhlimaan. Oli huikeet bileet, mutta siellä oli niin käsittämättömän kuuma, ettei pystyny jäämään koko illaksi. Oltiin pari tuntia ja suunnattiin taas allasbileisiin loppuillaksi! 

Sunnuntaina herättiin siihen todellisuuteen, että tänään on full moon partyt! Tavotteena oli, että alotellaan mahdollisimman myöhään, ettei tiputa pelistä pois ennen aamua. Päivällä safkattiin ja chillailtiin kämpillä. Käytiin ostamassa ämpärit kaikille (ämpäri on ämpäri mihin sekotetaan viinaa 0.33l 0.5l limua ja 0.1l energiajuomaa). Se on virallinen juhlajuoma täällä, ja katukojut on täynnä ämpärimyyjiä. Ostettiin myös ihomaaleja, joilla maalattiin kädet ja jalat juhlia varten! Mitä lähemmäksi mentiin full mooneja niin kadulla alkoi trafiikki lisääntyä ja musiikki pauhata. Me aloteltiin joskus yhentoista aikaan bungalowilla, ja lähettiin puol yheltä rannalle, jossa oli arviolta noin 20000 juhlijaa kerääntynyt tanssimaan pitkin rantaa! Ranta oli nytkin aivan täynnä ja en voi kuvitella sitä kun uudenvuoden bileissä on vielä puolet enemmän juhlijoita. Ilta meni tanssiessa ja maljaa ottaessa. Käytiin syömässä välillä ja tultiin takasin rannalle. Ämpärimyyjien lisäksi rannan päädyssä olevassa Kangaroo baarissa myytiin huumeita sienipirtelön ja pilven muodossa. Juhlissa on kuulemma paljon siviilipoliiseja ja ihmeteltiin miten joku riskeeraa lomansa tollasen jutun takia (Thaimaassa rajut huumelait). Joskus kuudelta aamulla aurinko nousi ja juhlat jatkuivat! Silloin myös alkoi pikkuhiljaa ihmiset lähteä rannalta. Tosin vielä yheksältä aamulla jolloin ite lähettiin bungalowille, niin rannalla oli vielä tuhansittain ihmisiä joista puolet sammuneita. Full moon partyt oli ihan käsittämätön ja ikimuistoinen kokemus! Tänne on pakko tulla uudestaan jos haluu kokea jotain vastaavaa. Mietittiin asiaa ja nää oli kyl tähänastisen elämän parhaimmat juhlat! Tää maanantai menikin sitten palauttelussa ja kuuteen asti nukkuessa. Käytiin safkaamassa ja makoiltiin loppupäivä kämpillä.


Fullmooneihin valmistautumista.

 
Valmiina juhlimaan asiaankuuluvien maalien kera!

Me ollaan maksettu tästä kämpästä vielä muutama yö, mutta lähetään huomen aamulla Krabille päin! Tää saari tyhjeni heti fullmoonien jälkeen joten ei jakseta pyöriä enää täällä. Krabilla on suunnitelmissa ehkä vähän rauhallisempaa lomailua.. Siel vietetään kolme tai neljä päivää ja siirrytään Koh Phi Phille. Lomaa on jäljellä enää yheksän päivää ja aika oudolta tuntuu, että alkaa loppumaan päin olla. Täällä jaksais kierrellä vaikka vuoden putkeen jos riittäis aika ja rahat. Kaikkien velvollisuudet vaan vetää takas Suomeen kuukauden jälkeen.

Krabilta seuraavaksi!


1 kommentti:

  1. En uskalla enää lukee tätä jos lasket päivii...sitä mukaa kun sun päivät vähenee siellä nii mun päivät vähenee Suomessa. :S

    VastaaPoista