keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Going around and around

Kahtena viime päivänä olen toki käynyt kaikenlaisia nähtävyyksiä läpi. Maanantai aamulla heräsin ja kävin kävelemässä Columbia Universityn kampuksella. Kampus oli tyylikäs, mutta tässä tapauksessa Harvardin vastaava vie voiton. Sitten suuntasin omalle museokierrokselleni. Museum of natural history oli erittäin positiivinen yllätys. En oikeastaan odottanut mitään, mutta loppujenlopuksi vietin neljä tuntia kävellen ympäriinsä eri saleissa. Museossa on viisi kerrosta, ja jokainen kerros on äärimmäisen mielenkiintoinen. Kellarikerros (lover level) sisältää niin monta eri huonetta, että eksyinkin sinne ja noin puolen tunnin jälkeen löysin takaisin sisääntuloaulaan. Museossa on paljon eläimiä luonnollisissa kooissaan ja oli mukava nähdä eri mannerten eläimistöä. Museokierros olikin tälläkertaa vain yhden museon pituinen, koska päädyin viettämään nii paljon aikaa tässä museossa..

Columbia Universityn kampus
American Museum of Natural History

Pakollinen turistikuva

Museon jälkeen suuntasin World Trade Centerille. Otin muutaman kuvan, jonka jälkeen suuntasin shoppailemaan Century 21 kauppaan. Siellä oli suhteellisen halpaa, mutta silti suosittelen outletteja joissa on noin 20% halvempaa. 

World Trade Center

Century 21 vaatekauppa

Century 21:nin jälkeen suuntasin takaisin asunnolle, jossa lepäilin muutaman tunnin, kunnes lähdin kohti Newarkia New Jerseyssä. Tiedossa oli siis elämäni ensimmäinen NHL ottelu. Sain liput 12 dollarilla. Ottelu oli vähämaalinen ja päättyi 0-1 Calgary Flamesille. Jokatapauksessa se oli huikea kokemus! Suomalainen Karri Rämö pelasi nollapelin Calgaryn maalilla! Ottelun jälkeen suuntasin asunnolle ja suoraan nukkumaan.

Prudential Center. Ihmisiä ei näytä paljon New Yorkissa Devils kiinnostavan kun hallikin oli puolillaan

Nukuin tiistai aamulla hiukan pidempään. Ja suunnistin shoppailemaan kenkiä ystävälleni. Löysin kaupan helposti, ja itse kauppa oli tyylikäs paikka. Ostin kengät ja suuntasin uudestaan Times Squarelle katselemaan fiilistä päiväsaikaan. Sen jälkeen suuntasin uudelleen Museum of natural historyyn. Museo oli siis niin mielenkiintoinen, että oli pakko mennä uudestaan käymään. Tällä kertaa pyörin siellä muutaman tunnin, jonka jälkeen lähdin asunnolle. Alkuperäisissä suunitelmissani oli mennä katsomaan New York Islandersin peliä, mutta päätin jättää sen välistä, koska seuraavana aamuna oli aikainen herätys. Lippu peliin maksoi 9 dollaria, joten rahallinen tappio ei tässä tapauksessa ollut mikään traaginen. Hengasin loppupäivän kämpillä juoden viiniä ja juteltua muiden sohvasurffaajien kanssa (tiistaina tuli uusi sohvasurffaaja Malesiasta). -Kim Miettinen

4 kommenttia:

  1. Haha kiitti ! Joo on iha täydellistä.. :D

    VastaaPoista
  2. En tienny et WTC on jo valmis! Kun käytii 2011 nii siin oli vaan iso kuoppa. Paljon oot kerinny näkee ja aika halval vissiin myös :D Nice!

    VastaaPoista
  3. Joo siel se vaa vallotti pilviä! Jeeps aika halval selvisin tosiaa. Kirjotan siit eriksee ku oon päässy takas suomeen.

    VastaaPoista